en ineens… hadden we een slijterij…

Halverwege 2017 besloot Slijterij Taste de deuren te sluiten; geen continuïteit dus Bavel zou aan een drooglegging worden onderworpen. De eigenaar van het pand wenste dat er toch een slijter in zou komen om het sterke rijtje Bakkerij-Slagerij-Slijterij-Groenteboer te behouden en benaderde ons om dat gat te vullen. Dit was medio maart 2018. Een nachtje over wakker gelegen, de cijfers bekeken, de boekhouder bevraagd en ineens…hadden we een slijterij.

Met behulp van Charles (de oude eigenaar, zonder zijn hulp en adviezen waren wij nooit zover gekomen!!!) werd de lege winkel weer gevuld. Na een flinke lik verf, andere indeling, nieuwe toonbank, andere naam en vele administratieve zaken zijn we twee weken later open gegaan.

Vele cursussen zijn gevolgd (bijvoorbeeld Wijn-Spijs bij Peter Klosse), en diploma’s behaald (SDEN-3). We blijven onze kennis uitbreiden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn Wijn- en Portproeverijen, Gin-Tonic en Cocktail workshops en Wijn-Spijs Avonden gaan organiseren.

De winkel is grondig verbouwd en vernieuwd en is alles m.b.t. verhuur vervangen en/of gereviseerd. Verder is het assortiment enorm uitgebreid en inmiddels is oudste dochter Daantje ons komen versterken.

Daniëlle is het grote creatieve brein; originele winkelpresentaties en etalages verwonderen iedereen en ze zoekt constant vernieuwing en inspiratie. Ook doet zij de inkoop, inhoudelijk de website en, samen met Daantje, de social media. Theo doet het papierwerk, de verhuur en de bezorging. 1 april vierden we ons eerste lustrum en we hebben nog geen seconde spijt gehad van deze sprong in het diepe.

Nooit zeggen dat je de beste bent want dan kun je niet meer verbeteren; met bescheiden arrogantie vinden we onszelf wel gezelligste, sfeervolste en leukste slijterij van, in ieder geval, Bavel.

Het Leukste Avondje Uit…Is Thuis!

Proost, Slijterij HIWINE

Jesus popje slijterij hiwine