Streekproducten

Uit ons assortiment leveren wij een groot aantal originele streekproducten. Wij laten u graag kennismaken met deze producten.

SLIJTERIJ HIWINE Bavelse kruidenbitter-1

Bavelse Kruidenbitter

Een heerlijk bittertje bestaande uit veertien verschillende kruiden met een zachte vriendelijke smaak.

IJskoud en puur te drinken maar ook lekker naast de koffie.

SLIJTERIJ HIWINE Rondje Bavel-2

Rondje Bavel

Bavelse rum-likeur. Een goudgele likeur op basis van rum met vanille, caramel en verse citrusvruchten. Heerlijk voor bij de borrel of als afsluiter na het dessert. 

Lekker Bavels

Onze eigen Bavelse Koffie-Mokka Likeur, de smaak van Haagse Hopjes maar dan vloeibaar.

Onweerstaanbaar met een zachte afdronk. Heerlijk naast of in de koffie, op roomijs, in taartrecepten of in de tiramisu.

SLIJTERIJ HIWINE Bavelse kruidenbitter-1

Bavelse Gin

Gin Bavel 43% wordt samengesteld met 17 verschillende kruiden. De botanicals worden eerst in de destilleerketel gedurende enkele dagen gemacereerd in een graanalcohol- en watermengsel en dan in een koperen ketel van 300 liter gedistilleerd (small batch).

Het resutaat is een kruidige Gin met citrustoon die puur al zeer smaakvol is. Serveer de Gin Bavel ook met blokjes ijs, partjes limoen, een takje rozemarijn en een lavendelbloem. Uiteraard kan ook gekozen worden voor andere smaakvolle variaties.

BABB Blond

Het enige echte Bavelse Bier. Van en door Bavelaren bedacht en gebrouwen. Bavels Blond is een volmondig, zacht en fris goudblond bier met een stevige schuimkraag. Lichtmoutig met een bittertje. Heerlijk bij Franse frietjes, kazen en allerlei vis- en vleesgerechten.

 

SLIJTERIJ HIWINE BABB tripel

BABB Tripel

BavelsenTripel is een speciaalbier van hoge gisting met lichte toetsen van kruiden. Mooie balans in de smaken van hop en mout ondersteund door smaakvolle gist. Lekker bij diverse kaassoorten of een romige cheese cake.

SLIJTERIJ HIWINE BABB tripel

BABB Weizen

Bavels Weizen is gebrouwen volgens de regels van het eeuwenoude “Reinheitsgebot”. Dit Weizen bier heeft het karakteristieke aroma van kruidnagel en banaan. Stiekem is het een beetje zoet met een klein bittertje in een perfect evenwicht. Een ultieme dorstlesser.

Meer informatie over onze streekproducten vindt u in onze winkel. Ook adviseren wij u graag over de verschillende geschenkpakketjes en verpakkingen voor deze producten.

JE BENT WELKOM!

MA-VR

9.00u - 18.00u

ZA

9.00u - 17.00u

Contact

Telefoon

0161 43 21 17

Mail

info@slijterijhiwine.nl

Adres

Brigidastraat 6, 4854 CT, BAVEL

KERMIS IN BAVEL

vrijdag 24 september t/m dinsdag 28 september