Streekproducten

Uit ons assortiment leveren wij een groot aantal originele streekproducten. Wij laten u graag kennismaken met deze producten.

Groetjes uit Bavel!

Deze likeur bevat de rijke smaak van Schotse whisky die we hebben verrijkt met Caramel, Honing en Vanille. Dit geheel vormt een heerlijke nieuwe likeur, een uniek en smaakvol cadeautje uit Bavel. 

SLIJTERIJ HIWINE Rondje Bavel-2

Wijnen van De Lage Aard in Bavel

Domein de Lage Wijn Aard

Op een idyllische plek in het Noord-Brabantse Bavel ligt de wijngaard van Paul Horsten. Zo’n 10 jaar geleden is hij hier gestart en beetje bij beetje is het gegroeid tot een natuurlijke wijngaard, waar hij jaarlijks diverse wijnen maakt.

Solaris: Een witte frisse, kruidige en mineralige wijn.
Johanniter: Een witte sappige, geelfruit en rijpe wijn.
Souvenir Gris: Witte wijn met een fruitige, soepele en bloemige dronk.
Rosé: Smaakvol en kruidig met aardbei en framboos.

Bavels goud

LIMITED EDITION

Likeur is gebaseerd op het oude stroopwafel recept , door het gebruik van de originele ingredienten als kaneel, karamel en een aantal kruiden is de smaak authentiek te noemen. Een heerlijke likeur die je zo kunt drinken en oude smaken doet herleven!

SLIJTERIJ HIWINE Rondje Bavel-2

Rondje Bavel

Bavelse rum-likeur. Een goudgele likeur op basis van rum met vanille, caramel en verse citrusvruchten. Heerlijk voor bij de borrel of als afsluiter na het dessert. 

Lekker Bavels

Onze eigen Bavelse Koffie-Mokka Likeur, de smaak van Haagse Hopjes maar dan vloeibaar.

Onweerstaanbaar met een zachte afdronk. Heerlijk naast of in de koffie, op roomijs, in taartrecepten of in de tiramisu.

SLIJTERIJ HIWINE Rondje Bavel-2

Bavelse Chockers

Geuren, smaken, essences, kruiden en kleuren. Dat is  slijterij HIwine. Wij zijn continu op zoek naar mooie producten en smaken.

Dat heeft geresulteerd in een luxe nieuwe receptuur: de chocolade-kerslikeur (22% alc/vol). De prachtige smaken van chocolade en kers zijn een perfecte combinatie die de smaakbeleving tot een feestje maakt.

Het is een likeur met een volle, toegankelijke smaak en perfect als digestief.

SLIJTERIJ HIWINE Bavelse kruidenbitter-1

Bavelse Kruidenbitter

Een heerlijk bittertje bestaande uit veertien verschillende kruiden met een zachte vriendelijke smaak.

IJskoud en puur te drinken maar ook lekker naast de koffie.

SLIJTERIJ HIWINE Bavelse kruidenbitter-1

Bavelse Gin

Gin Bavel 43% wordt samengesteld met 17 verschillende kruiden. De botanicals worden eerst in de destilleerketel gedurende enkele dagen gemacereerd in een graanalcohol- en watermengsel en dan in een koperen ketel van 300 liter gedistilleerd (small batch).

Het resutaat is een kruidige Gin met citrustoon die puur al zeer smaakvol is. Serveer de Gin Bavel ook met blokjes ijs, partjes limoen, een takje rozemarijn en een lavendelbloem. Uiteraard kan ook gekozen worden voor andere smaakvolle variaties.

BABB Blond

Het enige echte Bavelse Bier. Van en door Bavelaren bedacht en gebrouwen. Bavels Blond is een volmondig, zacht en fris goudblond bier met een stevige schuimkraag. Lichtmoutig met een bittertje. Heerlijk bij Franse frietjes, kazen en allerlei vis- en vleesgerechten.

 

SLIJTERIJ HIWINE BABB tripel

BABB Weizen

Bavels Weizen is gebrouwen volgens de regels van het eeuwenoude “Reinheitsgebot”. Dit Weizen bier heeft het karakteristieke aroma van kruidnagel en banaan. Stiekem is het een beetje zoet met een klein bittertje in een perfect evenwicht. Een ultieme dorstlesser.

SLIJTERIJ HIWINE BABB tripel

BABB Tripel

BavelsenTripel is een speciaalbier van hoge gisting met lichte toetsen van kruiden. Mooie balans in de smaken van hop en mout ondersteund door smaakvolle gist. Lekker bij diverse kaassoorten of een romige cheese cake.

SLIJTERIJ HIWINE BABB tripel

BABB Winter Tripel

Vol trots presenteren wij u  ‘Winter Tripel”. Winter Tripel is een speciaal bier van hoge gisting. Een karaktervol speciaal bier met lichte toetsen van kruiden en een verrassende toevoeging van vanille, citrus en andere vruchten. Een afgewogen balans in de smaken van mout en hop wordt ondersteund door een smaakvolle gist.

De Bavelse bierbrouwerij brouwt Winter Tripel op ambachtelijke wijze en naar zorgvuldig samengesteld Bavels recept in flessen van 75 cl en flessen van 33 cl.

Meer informatie over onze streekproducten vindt u in onze winkel. Ook adviseren wij u graag over de verschillende geschenkpakketjes en verpakkingen voor deze producten.