Leuke cadeaus voor in December

Sinterklaas cadeaus 

 

Op zoek naar een origineel December geschenk? Dan ben je bij Slijterij HIWINE aan het juiste adres! Je vindt bij ons originele cadeaus in alle prijsklassen.

Hieronder zie je een aantal leuke cadeau ideeën ter inspiratie. Uiteraard kunnen wij je cadeau ook samenstellen met andere producten uit onze winkel. Het wordt feestelijk voor je verpakt.

Op zoek naar een origineel Sinterklaaspresentje? Mail naar info@slijterijhiwine.nl je vragen en wensen en wij gaan graag voor je aan de slag!

Slijterij HIWINE doet er alles aan doen om december zo feestelijk mogelijk te maken, ook nu.Onze winkel is volledig coronaproof ingericht en we hebben, voor meer ruimte, ons magazijn bij de winkel betrokken.

Daarnaast is het, om het u nog makkelijker te maken en mogelijke drukte te vermijden, mogelijk uw dranken thuis te laten bezorgen. Iedere dag dus ook op zondag. Geef uw bestelling telefonisch, via de mail of middels een appje aan ons door en we bezorgen, mits voorradig, het dezelfde of de volgende dag coronaproof en voor 20.00 uur bij u thuis.

Bestellingen in Bavel boven de € 25,- gratis, anders tegen een geringe vergoeding. Ook geschenken afleveren is mogelijk. Wil je dat we er een boodschap bij schrijven? Geen probleem.

Slijterij HIWINE december cadeaus34
Slijterij HIWINE december cadeaus33
Slijterij HIWINE december cadeaus32
Slijterij HIWINE december cadeaus32
Slijterij HIWINE december cadeaus32

Op dit moment wordt onze winkel verbouwd. Tijdens de verbouwing is onze winkel gewoon open. 

Voor vragen of verzoeken zijn wij eventueel ook via WhatsApp bereikbaar. 

Daniëlle 06 22 55 46 83
Theo  06 51 54 19 97